Swamp Dragon traint vrijwel het hele jaar door op de woensdagavond. De periode van maart tot en met oktober is het outdoorseizoen en trainen wij buiten op de velden van een lokale voetbalclub. Voor de winterperiode van november tot februari verhuizen wij naar een sporthal om hier het indoorseizoen te beginnen.

De groep waarmee getraind wordt is een gemengd team van dames en heren van verschillende leeftijden en ervarenheid. Tijdens de training leer je ultimate frisbee spelen door de oefeningen voor techniek, tactiek en samenspel. Van aanvallen tot verdedigen, van gooien tot vangen en inzicht krijgen hoe het veld zich ontwikkelt. Aan het einde van de training wordt er ook altijd een potje ultimate frisbee gespeeld.

Zin om een keer mee te doen?

Stuur ons een berichtje via e-mail of op onze social media en neem je sportkleren, water en de juiste schoenen mee en kom gerust een keer langs tijdens onze training.

Outdoor training (Maart t/m Oktober)                          Woensdagen van 20:00u – 22:00u

Voetbalclub CHC                                                                             De Fuik 8, 5223 KT, ‘s-Hertogenbosch                 

Indoor training (November t/m Februari)                                  Woensdagen van 20:30u – 22:00u

Sportiom                                                                        Victorialaan, 5213 JE, ‘s Hertogenbosch